PSV-directeur Ton Gerbrands. Foto: Edwin van Zandvoort/Soccrates
PSV-directeur Ton Gerbrands. Foto: Edwin van Zandvoort/Soccrates (Foto: Edwin van Zandvoort/Soccrates)

Talkshow Zondagse Soep in de Cacaofabriek

HELMOND - De 3e editie van de Helmondse talkshow Zondagse Soep is zondag 10 november om 10.30 uur. Naast gesprekken aan tafel wordt er gediscussieerd over Zwarte Piet en treden Ruud Gruijters en Rob Deelen op.

Door de komst van PSV-directeur Toon Gerbrands is het aanvangstijdstip een half uur vervroegd. PSV speelt om half drie de uitwedstrijd tegen Willem II en de directeur wil daar uiteraard bij zijn. Toon Gerbrands verlengde onlangs zijn contract bij de Eindhovense voetbalclub tot 2025. Tijdens Zondagse Soep zal nader worden ingegaan op het leidinggeven aan een Europese topclub.

Met 11-11 voor de deur schuift ook Peter Adriaans, voorzitter van de Keiebijters, aan. Met hem wordt onder meer gesproken over de rol van de Keiebijters in het Helmondse carnaval en over de toekomst van deze traditie in onze stad. Derde gast is Hajar Yagkoubi, jongerenvertegenwoordiger bij de Verenigde Naties. Ze reisde de hele wereld rond en sprak met wereldleiders. Over haar ervaringen komt ze vertellen.

Twee leden van de debatclub van het dr. Knippenbergcollege discussiëren over de kleur van Zwarte Piet en over de keuze die het Kasteel van Sinterklaas heeft genomen voor de traditionele zwarte pieten.

Vaste onderwerpen zijn ook editie de column van Wouter de Vree en de muziek van huisband Le Jazz. Zondagse Soep wordt gepresenteerd door Arnold Otten en vindt plaats in de popzaal van de Cacaofabriek. De toegang is gratis.Na afloop is er, uiteraard, Zondagse Soep. Ook gratis!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden