Sterre van Asten uit Helmond is blij met haar nieuwe fiets. Foto: Strider Bikes.
Sterre van Asten uit Helmond is blij met haar nieuwe fiets. Foto: Strider Bikes. (Foto: Strider Bikes)

Helmondse Sterre (2) wordt Noord-Brabantse Strider-ambassadeur

De 2-jarige Sterre van Asten uit Helmond is één van de twee Noord-Brabantse ambassadeurs van het Amerikaanse loopfietsjesmerk Strider Bikes geworden. Vandaag werden de peuter en haar ouders thuis persoonlijk verrast met een nieuwe loopfiets, waarmee zij de eerste stappen kan zetten om te leren fietsen.

HELMOND - Het Amerikaanse loopfietsjesmerk Strider Bikes, dat in juni jongstleden het Europese hoofdkwartier in Nederland vestigde, gaat deze maanden op zoek naar Strider-ambassadeurs tussen 1,5 en 4 jaar die willen leren fietsen. De terugkerende maandelijkse zoektocht werd gestart in de provincie Drenthe in september. In oktober was Noord-Brabant aan de beurt. Tientallen ouders gaven hun kinderen op voor het ambassadeursprogramma, waarbij de twee winnaars een gratis Strider-loopfiets en persoonlijke fietstips krijgen. Bovendien mogen ze automatisch meedoen aan de allereerste nationale Strider Cup die in 2020 wordt gehouden. Ga voor meer informatie over Strider Bikes naar www.strider-bikes.nl.

Sterre's moeder Sandy is erg enthousiast: "Ik fiets zelf erg graag en het is geweldig dat mijn dochtertje nu ook een mooie fiets heeft om ook gaandeweg te leren fietsen. We kijken ernaar uit ons plezier in fietsen te delen met andere ouders en kinderen.
De andere Noord-Brabantse Strider-ambassadeur is Jonas de Neef (bijna 2) uit Etten-Leur.

Over Strider Sports International, Inc.
Strider creëert en inspireert toekomstige generaties fietsers door jonge kinderen vanaf 6 maanden oud hun eerste fietservaring te geven. Met de babybundel voor baby's, gepatenteerde balance bikes (loopfietsen) voor peuters en kleuters en speciale fietsen voor kinderen met een beperking, heeft Strider Bikes een revolutionaire manier ontwikkeld om te leren fietsen. Uitgangspunt is het verkrijgen van (vertrouwen in) de eigen balans, waardoor kinderen al op jongere leeftijd met plezier leren fietsen. Strider Bikes, opgericht in 2007 door entrepreneur en fietsende vader Ryan McFarland, heeft wereldwijd al meer dan 2 miljoen fietsen verkocht en is verkrijgbaar in meer dan 75 landen. Voor meer informatie www.strider-bikes.nl.


 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden