Accordeana is volop aan het repeteren voor een bijzondere kerstvertelling. Foto: MJ Fotografie Bakel.
Accordeana is volop aan het repeteren voor een bijzondere kerstvertelling. Foto: MJ Fotografie Bakel. (MJ FotografieBakel)

Accordeana brengt kerstvertelling

HELMOND - Drie jaar na de succesvolle theaterproductie 'Umdè'k er zo van haaw', is accordeonorkest Accordeana gestart met de voorbereidingen van opnieuw een bijzonder productie; een muzikale kerstvertelling voor jong en oud.

In december 2017 nam Accordeana contact op met de Stichting Lambertus Concerten. Hieruit volgde het aanbod om komende kerstperiode een concert te verzorgen in de Elkerliekkapel. Met nog ruim drie maanden te gaan wordt inmiddels hard gewerkt aan een kerstvertelling, schitterende muziek met bijbehorende visuals en lichtshow. Accordeana neemt samen met vertelster Marlies van den Bijgaart, zangeres Myrthe Boot, verschillende gastmuzikanten, de sfeervolle beelden van Luuk Smeulders en sprookjesachtige belichting, de bezoekers mee mee naar een betoverende kerstwereld.

Uitvoeringen zijn op zaterdag 14 december om 20.15 uur en zondag 15 december om 15.00 uur in de kapel van het Elkerliek Ziekenhuis, Wesselmanlaan 25 in Helmond. Kaarten kosten voor volwassenen 12,50 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar, 7,50 euro. Kaarten zijn te koop via www.lambertusconcerten.nl

Meer berichten