Foto:

Workdate Senzer en UWV

HELMOND - Maandag 21 oktober is er een Workdate voor mensen die op zoek zijn naar een leuke baan of stageplaats. Ook kunnen werknemers hier terecht die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. De Workdate er ook voor werkgevers die hun organisatie, werkplekken en vacatures onder de aandacht willen brengen. De Workdate wordt georganiseerd door Senzer, het werkbedrijf van Helmond-De Peel, en UWV.

Werkgevers zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Op de Workdate kunnen ze mensen ontmoeten die graag aan de slag willen of een stageplek zoeken. Samen kunnen ze makkelijk in gesprek gaan om te zien wat ze voor elkaar te kunnen betekenen. Op deze manier maken Senzer en UWV de zoektocht van de werkzoekenden makkelijker en kunnen ze ook beter aan de vraag van de werkgevers voldoen. En dat op een laagdrempelige, persoonlijke, informele en resultaatgerichte manier. Op 21 oktober 2019 vindt de gezamenlijke UWV-Senzer-Workdate voor de gehele regio Helmond-De Peel plaats in restaurant Inclusief in Helmond. Deelname is geheel gratis. Mensen die op zoek zijn naar een baan kunnen gewoon - met hun cv - binnen lopen.

Praktische informatie

De Workdate begint op 21 oktober om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur i restaurant Inclusief aan het Montgomeryplein 6 in Helmond.

Meer informatie is te vinden op de website:

www.senzer.nl/workdate

Meer berichten