Hans van Gorp, Toon Maas en Piet Snijders. Samen: Nawdèwir. Foto: Kees Martens.
Hans van Gorp, Toon Maas en Piet Snijders. Samen: Nawdèwir. Foto: Kees Martens. (Foto: Kees Martens)

Nawdèwir bijt van zich af

DEURNE - Ze hebben keurig een handvol acts laten voorgaan, want ze kennen hun plaats. Bevriezing van pensioenen maakt bescheiden, zeker als ook nog een korting dreigt. Toch staan ze te popelen om in het theaterseizoen 2019-2020 weer van zich af te bijten. Donderdag 24 oktober om 20.15 uur trappen ze af in het Cultuurcentrum in Deurne met hun seizoenspremière van Nawdèwir.
Toon Maas, Hans van Gorp en Piet Snijders, drie jonge senioren, probeerden hun tweede theaterprogramma al uit in het voorjaar. Er werden reeds mooie woorden aan gewijd in de media. De publieke reacties in het voorjaar hebben hen geen aanleiding gegeven om hun programma inhoudelijk te veranderen, want: 'Wa goe is moete goe laote'. Voor hen draait de wereld ook wel door zonder nerveus gedoe en dus blijft Nawdèwir gewoon een eigenzinnig avondje 'Brabants literair entertainment', waarin milde maatschappijkritiek, poëtische beschouwingen en absurdisme hand in hand gaan.
Inhoudelijk gaat Nawdèwir over de gemakken en ongemakken van het ouder worden, een realiteit waarmee intussen ook de 'generatie van '68' meedogenloos wordt geconfronteerd.
Donderdag 24 oktober: Cultureel Centrum Martien van Doorne, Deurne. 20.15 uur
Kaartjes via: https://www.ccdeurne.com/programma/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden