Frans Bevers won De Goede To(o)n in 2018 als Ciske, medewerker in buurtsuper van zijn vrouw
Frans Bevers won De Goede To(o)n in 2018 als Ciske, medewerker in buurtsuper van zijn vrouw (Foto: )

De Goeie To(o)n

HELMOND - De Goeie To(o)n heeft dit jaar 31 aanmeldingen ontvangen van kletsers. Tot het toernooi kunnen 18 kletsers worden toegelaten, waarvan er na twee voorronden zes finalisten zullen gaan strijden om de wisseltrofee De Goeie To(o)n.

Tijdens de twee voorronden is er een publieksjury. De winnaar van deze publieksjury wordt rechtstreeks
toegelaten tot de finale. De overige vier finalisten worden aangewezen door de vakjury. De publiekswinnaar van de finale, wint de Frans Brugmans Publieksprijs. Bovendien kunnen er drie wildcards worden verdiend voor de Keiekletsavonden om de Zilveren Narrenkap.

De voorronden

De voorronden van dit toernooi vinden plaats op de vrijdagen 11 en 18 oktober. De finale staat gepland voor vrijdag 25 oktober. Alle avonden vinden plaats in de zaal van Phileutonia aan de Kanaaldijk NW 27b in Helmond.
De entreeprijs bedraagt 6 euro per voorronde en 12,50 euro voor de finale. Een passe-partout voor de drie avonden kost 20 euro. Via de website kunnen de kaarten besteld worden.

Online kaartverkoop

Nieuw dit jaar is de online kaartverkoop. Kaartjes kunnen ook nog gewoon bij het verenigingsgebouw van Phileutonia gekocht worden.
Alle belangrijke informatie over dit toernooi is te vinden op:

www.degoeietoon.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden