Tijdens de Open Dag kunnen er allerlei workshops gevolgd worden. Kijk voor meer informatie op de website. Foto: Shutterstock via Kunstkwartier.
Tijdens de Open Dag kunnen er allerlei workshops gevolgd worden. Kijk voor meer informatie op de website. Foto: Shutterstock via Kunstkwartier. (Foto: Shutterstock via Kunstkwartier)

Open Dag Kunstkwartier voor volwassenen

Kunstkwartier houdt zondag 15 september de eerste open dag speciaal voor volwassenen onder de naam 'Startup Now'. Voor iedereen die (weer) wil starten met creatief bezig zijn, zijn er mogelijkheden bij Kunstkwartier. Tijdens workshops van de verschillende disciplines kunnen bezoekers ontdekken waar zij hun creatieve ei in kwijt kunnen.

Helmond - Tijdens deze dag kan jong en oud kennismaken met het uitgebreide cursusaanbod binnen de disciplines Beeldende Kunst, Dans, Muziek, Musical, Toneel en Pilates en Yoga. Dit jaar is de dag voor het eerst in een nieuw jasje gestoken. Om meer aan de verwachtingen van de verschillende bezoekers te kunnen voldoen is de open dag nu opgesplitst in twee verschillende evenementen. De Startup Now! voor (jong) volwassenen, en de Doe Mee Middag voor kinderen.

Tijdens de Startup Now richt Kunstkwartier zich op volwassenen die hun instrument wellicht hebben laten verstoffen, de schilderspullen veilig hebben opgeborgen of gewoonweg nu de tijd hebben om even iets heel anders te doen. De drempel om weer te beginnen met een cursus is wellicht hoog of de lijst met excuses om het niet te doen te lang. Tijdens de Startup Now kan iedereen kennismaken met het aanbod en de docenten van Kunstkwartier. Dus ga op zoek naar die tekendoos, haal de saxofoon van zolder of smeer die stembanden en kom gewoon lekker meedoen.

Praktische informatie

De open dag op zondag 15 september begint om 11.00 uur en duurt tot 14.00 uur en vindt plaats bij Kunstkwartier Helmond, Kromme Steenweg 16 en is gratis toegankelijk. Het is raadzaam om vooraf in te schrijven voor de workshops, zo ben je verzekerd van een plekje. Ben je een late beslisser? Geen probleem, je kunt op de dag zelf ook bij de workshops binnen lopen. De kans bestaat dan wel dat we wat moeten passen en meten om een stoel bij te schuiven.

Meer informatie over en direct inschrijven voor de workshops kan via de website:

www.kunst-kwartier.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden