Drumfanfare Jong Leven opent het Caratconcert komende zondag.
Drumfanfare Jong Leven opent het Caratconcert komende zondag. (Foto: )

Twee fanfares en een koor op Caratconcert

Van begin mei tot eind september loopt het Carat seizoen. Tientallen muziekverenigingen verzorgen gedurende deze periode gratis concerten in het karakteristieke Carat-paviljoen. Diverse muziekstijlen passeren de revue, van jazz tot pop en van klassiek tot blaasmuziek. De vaste aanvangstijd is 12:00 uur. Alle concerten zijn gratis toegankelijk.
Daarnaast zijn er in het park horecavoorzieningen en voldoende zitplaatsen aanwezig.

Programma 15 september
12.00 uur: Drumfanfare Jong Leven uit Gerwen heeft voor het Carat Concert een leuk programma in elkaar gezet. Tijdens dit concert is de algehele leiding in handen van dirigent Jos de Vos. 2019 staat in het teken van hun 60-jarig jubileum.

13.00 uur: de Zwarte Fanfare uit Aarle Rixtel dankt zijn naam aan de geschonken kleding in 1976 van een van de eerste sponsors namelijk de DELA die de afgedankte kleding van de lijkdragers ter beschikking had gegeven inclusief de hoge hoeden. Na meer dan 10 keer in Moravië te zijn geweest richt zij zich nu voornamelijk op de Tsjechische muziek en is ook hun kleding in deze stijl gewijzigd.

14.00 uur: het Houts Gemengd Koor viert in 2019 het 10-jarig bestaan sinds de fusie in 2009 van Houts Gemengd Koor St. Cecilia en Gemengde Zangvereniging Crescendo.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden