Sportieve opening nieuwe beweegtuin in Helmond

Oud-atlete en tegenwoordig tv-presentatrice Olga Commandeur geeft een openbare les in de nieuwe beweegtuin in Helmond..
Oud-atlete en tegenwoordig tv-presentatrice Olga Commandeur geeft een openbare les in de nieuwe beweegtuin in Helmond.. (Foto: ARIE)

HELMOND - Helmond is een nieuwe beweegtuin rijker. Bij Vitaliek, Julianalaan 2, staan enkele mooie en praktische toestellen waarmee iedereen die dat wil aan de slag kan. Olga Commandeur geeft op maandag 16 september van 14.30-15.30 uur een openbare les. Olga is bekend van het programma 'Nederland in Beweging', dat al jarenlang elke ochtend op tv wordt uitgezonden.

De beweegtuin is er voor iedereen. Jong en oud. Gratis toegankelijk op werkdagen tussen 07.30 en 20.00 uur. Op het informatiebord staat duidelijk hoe de toestellen te gebruiken zijn.Ook is er voor de liefhebbers een speelveld met kunstgras en doelen.

De beweegtuin hoort bij Vitaliek, een centrum waarin verschillende organisaties en bedrijven uit Helmond samenwerken die een rol spelen bij leefstijl, gezondheid, beweging. De beweegtuin is mogelijk gemaakt door het Elkerliek ziekenhuis, de Vrienden van het Elkerliek, Wijkfonds Helmond, Sportfonds Helmond, Senzer en de eigenaar van het gebouw.

-

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden