Foto:

Workdate van Senzer en UWV

HELMOND - UWV en Senzer houden maandag 9 september een Workdate voor mensen die op zoek zijn naar een leuke baan of stageplaats. Ook kunnen werknemers hier terecht die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Werkgevers kunnen hun organisatie, werkplekken en vacatures onder de aandacht brengen.

'Mooi. Dan kun je volgende week beginnen.' Dit wordt vaak gehoord tijdens een Workdate. Zowel voor werkgevers als werkzoekenden biedt een Workdate meerwaarde boven het klassiek aanbieden van een vacature en het reageren met een sollicitatiebrief. Hier zien beide partijen meteen wat voor vlees ze in de kuip hebben en is er de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek te voeren. En dat zorgt voor resultaat.

Het programma op 9 september begint om 14.30 en duurt tot 16.00 uur. Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen zo binnen lopen tijdens de Workdate. De werkzoekenden dienen hun actuele cv mee te brengen. Werkgevers en uitzendbureaus die geïnteresseerd zijn in deelname kunnen contact opnemen met het accountteam van Senzer via 0492-58 24 44.

De Workdate vindt plaats in restaurant Inclusief, Montgomeryplein 6 in Helmond.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden