Foto:

Vescom halve marathon door centrum Deurne

De 34e Vescom halve marathon van Deurne vindt plaats op zondag 8 september. Het parcours is een schitterende ronde in en rondom Deurne. Start van alle afstanden is in de Kerkstraat en finish op de Markt in het centrum van Deurne.

DEURNE - Samen met de gezamenlijke horeca van Deurne is het de bedoeling om er een gezellig en laagdrempelig loopevenement van te maken. Naast de Vescom Halve Marathon is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de 5 kilometer ORO-centrumloop (individueel), de 10 kilometer Gebroeders Swinkels centrumloop en de 5 en 10 kilometer IT-Connectie Business Run (teams van 3-5 personen).

Scholierenloop
Naast deze verschillende afstanden is er voor de jeugd de mogelijkheid om deel te nemen aan de Macron Store Deurne bambino- en scholierenloop. Inschrijving hiervoor kan op de dag zelf tussen 09.00-09.45 uur bij het Gemeentehuis op de Markt in Deurne. Deelname aan de bambino- en scholierenloop is gratis. Alle jeugdige deelnemers aan de bambino- en scholierenloop ontvangen een medaille en kunnen na afloop een lekker ijsje gaan halen bij IJssalon Italia.

De prijsuitreiking voor de scholierenloop vinden plaats in het Gemeentehuis van Deurne. Dit zal om 11.00 uur zijn

Inschrijven
Deelnemers aan de 5 en 10 kilometer individueel, halve marathon en de 5 en 10 kilometer business run, kunnen zich tot en met 5 september inschrijven via www.inschrijven.nl. Na-inschrijving op de wedstrijddag kan vanaf 9.00 uur in het Gemeentehuis van Deurne, gevestigd aan de Markt 1. Hier dienen ook de startnummers van de voorinschrijvingen te worden afgehaald. Het gemeentehuis is tot 16.00 uur geopend.

Het parcours is grotendeels gelegen in het centrum. Hierdoor is de wedstrijd goed te volgen. De middag sluit op de Markt af met muziek. Meer informatie:

https://halvemarathondeurne.nl

Meer berichten