Winnaars van 2018r - HEMA Deurne & Mierlo en Albert Heijn Mierlo
Winnaars van 2018r - HEMA Deurne & Mierlo en Albert Heijn Mierlo (Foto: )

Nomineren voor Senzer Award

HELMOND - Tijdens de 'Dag van de Ondernemer', die plaatsvindt op 15 november, zet Senzer ondernemers in de schijnwerpers. Zij zijn van groot belang voor de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel en dragen positief bij aan de arbeidsmarkt en werkgelegenheid in de regio. Deze dag wordt ook dit jaar weer de Senzer Award uitgereikt. Deze award is een erkenning voor ondernemers in de regio die op vernieuwende wijze omgaan met werkgelegenheid en de arbeidsmarkt.

Er worden twee Senzer Awards uitgereikt. Een in de categorie kleine ondernemingen (tot 50 medewerkers) en één in de categorie middelgrote tot grote ondernemingen (vanaf 50 medewerkers). De afgelopen editie van 'De dag van de Ondernemer' van 2018 mochten HEMA Deurne & Mierlo en Albert Heijn Mierlo zich de trotse winnaars van de Senzer Award noemen.


Nomineren
Ben jij of ken jij een onderneming die op een innovatieve en/of andere werkwijze kijkt naar het bieden van werkgelegenheid in zijn eigen onderneming? Én vind jij dat deze onderneming de Senzer award dit jaar echt verdient?

Meld die onderneming dan aan via https://www.senzer.nl/senzer-award-nominatieformulier. Ondernemingen kunnen aangemeld worden tot 15 september 2019. Een vakjury zal gaan bepalen welke vier ondernemingen worden genomineerd. Deze nominaties worden begin oktober bekendgemaakt.

Meer informatie:
www.senzer.nl/dvdo

Meer berichten