Foto:

Open Dag Helmond Sport

Helmond Sport houdt zondag 24 augustus de jaarlijkse Open Dag, dit jaar voor het eerst in het centrum van de stad. De Open Dag staat in het teken van (er toe) doen, wat betekenen voor Helmond. "We zetten de deur open om naar buiten te gaan. We gaan naar de stad om Helmond een leuke middag te laten beleven." Voor zowel jong als oud is er van alles te beleven.

 De Open Dag vindt plaats in het centrum van Helmond tijdens de Helmondse weekmarkt en zal starten om 13.00 uur. Een kleine greep uit de activiteiten.

Tussen 13.00-14.00 uur is er een wedstrijd straatvoetbal tussen de spelers van de Jeugdopleiding Helmond Sport en SV De Braak. daarnaast is er een voetbalclinic voor meisjes.

Tussen 14.30-14.45 uur houden de spelers een wedstrijdje 'selfies maken'. degene met de leukste selfie is te gast tijdens de wedstrijd Helmond Sport tegen FC Eindhoven.

Tussen 14.45-15.30 uur bezoeken spelers, staf en jeugdleden de winkeliers in het centrum om hen uit te nodigen voor de wedstrijd tegen FC Eindhoven.

Na 15.30 uur kan iedereen met het elftal op de foto. Verder zijn er in het centrum diverse kraampjes met onder andere kledingverkoop, er is een horecaplein in de Kerkstraat en natuurlijk is de toegang helemaal gratis.

Meer berichten