Elzas Passage pakt uit voor 50-jarig jubileum

Foto:

Elzas Passage is jarig! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Om het 50-jarig jubileum van het winkelcentrum te vieren, zijn er voor zaterdag 24 en zondag 25 augustus verschillende feestelijke activiteiten georganiseerd. Daarnaast zal in dit weekend het gloednieuwe logo van de Elzas Passage worden bekendgemaakt.

HELMOND - Het hele weekend is het kramenmarkt in Elzas Passage. Er worden verschillende kramen in het winkelcentrum geplaatst waar de winkels in het winkelcentrum hun mooiste collectie, opvallendste items en beste aanbiedingen kunnen laten zien. Daarnaast geeft de kramenmarkt de perfecte sfeer voor het feest van 50 jaar Elzas Passage.

Kraak de Kluis
Bezoekers van de Elzas Passage maken op zondag 25 augustus kans om mooie prijzen te winnen, waaronder shoptegoed in het winkelcentrum. Met iedere aankoop die op zondag in het winkelcentrum wordt gedaan, maak je kans op verschillende prijzen. Lever je kassabon in op het plein voor De Stadskamer en wie weet opent de kluis.

Goodie giveaway
Aangezien Elzas Passage jarig is, wordt er natuurlijk ook uitgedeeld. Op zowel zaterdag 24 als zondag 25 augustus worden er in het winkelcentrum en door heel Helmond vouchers uitgedeeld om een mooie goodie op te halen in het winkelcentrum, volledig in het teken van het nieuwe logo.

Komt u ook?

Meer berichten