De organisatie wil dat iedereen zich welkom voelt op WE-LANDS. Foto: Joey Kuijpers.
De organisatie wil dat iedereen zich welkom voelt op WE-LANDS. Foto: Joey Kuijpers. (Foto: Joey Kuijpers)

WE-LANDS festival met diverse dj's

BAKEL - De derde editie van het WE-LANDS-festival is op zaterdag 24 augustus op Geneneind 6B in Bakel. Vanaf 14.00 uur staan er diverse dj's op het programma waaronder dj Jantje, Mr. Ipkiss, Lampegastuh, dj Ricky Berkers en Kruzo. Daarnaast komt als gastartiest Stef Ekkel optreden.

Het in 2017 geboren festival neemt steeds meer serieuze vormen aan. Het hoofddoel is het organiseren van een laagdrempelig festival waar iedereen zich welkom voelt.

Alle plannen zijn inmiddels uitgedacht en de ideeën zijn uitgewerkt. Oude aspecten zijn weer aanwezig, de mainstage met een diversiteit aan muziek zoals de nieuwste top 40/house/feest-muziek maar ook de hardere stijlen zijn dit jaar, later op de avond, aanwezig. De organisatie is vooral blij met de mainstage; WE-LANDS staat voor wei en wij. Het 'wij-gevoel' wordt gecreëerd door het publiek. Het 'wei-gevoel' wordt gecreëerd door de aankleding. Het podium krijgt de vorm van een molen en is door de organisatie zelf gebouwd.

Het festival vindt plaats op 24 augustus van 14.00 tot 01.00 uur op het evenemententerrein Geneneind 6B in Bakel. Kaarten zijn te koop via www.festivalbakel.nl/tickets voor 15 euro per ticket. Aan de deur kosten de tickets 20 euro per stuk.

Meer informatie is te vinden op www.we-lands.nl.

Meer berichten