Laatste concert van Vox Humana in de kapel van Willibrordhaeghe in Deurne maart 2019. Foto: Jan Dijstelbloem.
Laatste concert van Vox Humana in de kapel van Willibrordhaeghe in Deurne maart 2019. Foto: Jan Dijstelbloem. (Foto: Jan Dijstelbloem)

Vox Humana start weer

REGIO - Het Regionaal Projectkoor Vox Humana start woensdagavond 2 oktober met de repetities voor het twaalfde koorproject. Ook dit jaar staat het koor onder leiding van Frans van Houten. Het koorproject duurt 6 maanden: van oktober 2019 tot en met maart volgend jaar. Op het programma staan klassieke koorwerken van Rutter, Schumann, Monteverdi, Hassler, Encina, Tallis, Mendelssohn, Mozart, Schubert, Cherubini en Gluck.

Het koor nodigt nieuwe zangers en zangeressen uit om deze vocale uitdaging aan te gaan. De inschrijving van nieuwe (aspirant)-leden is inmiddels gestart. Het koor betrekt haar leden uit de regio’s Zuidoost Brabant en Noord- en Midden Limburg. ‘Vox Humana’ (‘De menselijke stem’) zingt met instrumentale begeleiding van de vaste pianist Evert Mostert en een symfonisch ensemble van strijkers en blazers. Het twaalfde koorproject eindigt in maart 2020 met drie concerten in Helmond en Deurne.

Aanmelden kan tot zaterdag 28 september via mail naar: info@projectkoorvoxhumana.nl of bel met tel.: 0493-314162. Uitgebreide informatie: www.projectkoorvoxhumana.nl

Meer berichten