Stomende blues van Hoodoo Monks tijdens Cinema + Musique en Plein Public. Foto: Dave van Hout.
Stomende blues van Hoodoo Monks tijdens Cinema + Musique en Plein Public. Foto: Dave van Hout. (Foto: Dave van Hout)

De beste muziekfilms en gevarieerde livemuziek op Lambertushof

HELMOND - Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus is het muziek dat de klok slaat op de Lambertushof in Helmond. Vrijdag- en zaterdagavond met de beste muziekfilms en zondag met steengoede livemuziek: Cinema + Musique en Plein Public. En zoals altijd gratis toegankelijk.

Dit jaar viert Stichting Lambertushof een primeur en een jubileum ineen: voor de eerste keer vindt buitenfilmfestival ‘Cinema’ plaats in hetzelfde weekend als popfestival ‘Musique’, dat dit jaar voor de vijftiende keer wordt gehouden.

Tijdens de filmavonden is de horeca open vanaf 20:00 uur. De films starten bij voldoende duisternis, tegen 21:00 uur. Op vrijdagavond is de film Sing Street (2016, Ierland) te zien. Op zaterdag is de beurt aan moderne klassieker en meervoudig Oscarwinnaar La La Land (2016, VS).

Zondag gaat de horeca open om 14:30 uur. De eerste act van de dag is de veelzijdige singer-songwriter Sjors. Hij begint om 15:00 uur. Daarna brengt Wood 88 de beste rockhits uit het verleden, van The Rolling Stones tot Queen. Bluesband Hoodoo Monks betreedt vervolgens het podium. Afsluiter is de band Men on the Moon. Deze groep ervaren muzikanten brengt een ode aan een van de beste bands aller tijden: R.E.M.

Meer informatie
Meer informatie over de films en artiesten is te vinden op onderstaande website en op Facebook Stichting Lambertushof. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

www.lambertushofhelmond.nl

Meer berichten