Harmonie De Goede Hoop is de eerste op het podium op zondag 25 augustus.
Harmonie De Goede Hoop is de eerste op het podium op zondag 25 augustus. (Foto: Foto: )

Veel muzikale variatie bij Caratconcert

HELMOND - Van begin mei tot eind september loopt het Carat-seizoen. Tientallen muziekverenigingen verzorgen gedurende deze periode gratis concerten in het karakteristieke Carat paviljoen. Diverse muziekstijlen passeren de revue, van jazz tot pop en van klassiek tot blaasmuziek. De vaste aanvangstijd is 12:00 uur en het programma is nu rond 16:00 uur afgelopen. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er in het park horecavoorzieningen en voldoende zitplaatsen aanwezig.

Programma 25 augustus
Om 12.00 uur trapt Harmonie de Goede Hoop uit Aarle-Rixtel af, een orkest met geroutineerde muzikanten dat in 2019, 145 jaar bestaat. Sommige leden maken al meer dan dertig jaar muziek.

14.00 uur: Vocal Group Transparant uit Venray bestaat dit jaar 10 jaar. Het is een vereniging van 90 zangers en zangeressen uit Venray met een gedreven dirigent en een enthousiaste repetitor.

15.00 uur: Jazzformatie Reginald & Friends uit Veghel, is 5 jaar bij elkaar. De (amateur) jazzformatie met elf muzikanten, rondom drummer Reginald Savans. Sinds eind 2016 is de muzikale leiding in handen van pianist Ludo Doomernik. Het repertoire van de band is jazz, funk, swing en blues.

Meer informatie: www.caratconcerten.nl

Meer berichten