Foto: Austin Bauman

U2 Tribute in Cacaofabriek

Ze lijken op U2, ze klinken als U2, alleen komen ze niet uit Ierland maar uit de Verenigde Staten. L.A. Vation is volgens publiek en fans al benoemd tot 'The Best Next Thing'. Geen andere U2 Tribute Band of U2 Cover Band komt visueel en muzikaal zo dicht bij de echte U2 als deze band. Het lijkt alsof Bono voor je neus staat te zingen, maar dan in de popzaal van De Cacaofabriek. Een echte U2 ervaring, maar dan gewoon hier in Helmond. Vrijdag 23 augustus zul je verrast worden, maar ook veel plezier ervaren van de herkenbaarheid van de hits.

HELMOND - L.A.Vation heeft zichzelf op een verbazingwekkend nauwkeurige manier een U2 tribute eigen gemaakt, ze brengen een 2 uur durende show vol met memorabele elementen uit het verleden- en heden van U2 en alles met de nadruk op trots, passie en respect voor de "vier" uit Dublin. Natuurlijk zullen alle klassiekers voorbij komen. Er zal meegezongen kunnen worden met hits als 'With Or Without You', 'New Year's Day', 'Beautiful Day', 'One', 'Vertigo' en nog ontzettend veel meer.

Onder leiding van de onvergelijkbare Jason Thiesen als Bono, heeft dit kwartet geen middel onbeproefd gelaten om de meest accurate Tribute to U2 te zijn en daarmee dé ode te brengen aan de grootste band van hun generatie! De show zal vrijdag 23 augustus starten om 21:00 uur, de deuren openen om 20:00 uur. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via:

www.cacaofabriek.nl

Meer berichten