Lisette van der Meulen en Martijn Verschuuren.
Lisette van der Meulen en Martijn Verschuuren. (Foto: )

'Ik kon groeien in de rol van eigenaar'

Sinds 1 juli mag Martijn Verschuren zich de nieuwe eigenaar van 'Dance & Fitness Center UnityEight' noemen. Hij nam het stokje over van Lisette van der Meulen, die aan de basis heeft gestaan van de succesvolle Helmondse dans- en sportschool.

HELMOND - Martijn is maar wat trots: "Lisette en ik hebben een heel lange geschiedenis samen. Als baby gaf ze me nog de fles als ze kwam oppassen. Het was voor ons beiden al jaren duidelijk dat, wanneer Lisette haar levenswerk zou overdragen, het aan mij zou zijn. Daarom was ik niet alleen als choreograaf, trainer en docent verbonden aan Unity Eight, maar ook als manager. Op die manier kon ik langzaamaan groeien in mijn nieuwe rol als eigenaar. Lisette heeft me hiervoor alle ruimte gegeven zodat ik goed voorbereid dit avontuur aan kan gaan."

Hard werken
Afgelopen maanden is hard gewerkt om de overdracht soepel te laten verlopen. Lisette van der Meulen: "ik zag de inzet van Martijn en de groei die hij zakelijk en privé doormaakte. Dat maakte de beslissing voor mij om het stokje over te dragen een stuk gemakkelijker. Het is hard werken maar de voldoening is er ook naar. Ik blijf als dans- en sportdocent verbonden aan Unity Eight, want aan stoppen denk ik nog niet!"

Veranderingen
Voor de sporters en dansers zal er weinig veranderen. De grootste veranderingen zullen achter de schermen plaatsvinden. Op termijn zullen ook aan de voorkant noodzakelijke stappen gezet worden.

UnityEight is een dansschool én een sportschool. Het is een plek waar mensen van allerlei leeftijden en afkomst bij elkaar komen om te sporten, of hun passie te beoefenen. Maar ook een plek voor gezelligheid en een kop koffie. Het team van instructeurs bestaat uit een groep van enthousiaste dansers en sporters. Deze erkende en gediplomeerde instructeurs hebben jarenlange ervaring binnen hun vakgebied. Meer informatie:

www.unityeight.nl

Meer berichten