Tiendas Differentes verkoopt FairTrade, duurzame, handgemaakte, biologische en/of gerecyclede producten en is gevestigd aan de Markt 45A vlak bij de Kubuswoningen.
Tiendas Differentes verkoopt FairTrade, duurzame, handgemaakte, biologische en/of gerecyclede producten en is gevestigd aan de Markt 45A vlak bij de Kubuswoningen. (Foto: )

Tiendas Diferentes wint Creativiteit Award

Tiendas Diferentes in Helmond heeft bij de landelijk verkiezing Winkelier van het jaar de Creativiteit Award gewonnen. Tijdens de verkiezing konden klanten stemmen en een waardering uitbrengen op hun favoriete winkel.

HELMOND - De genomineerde winkels, verdeeld over 13 categorieën, streden om de titel Winkelier van het jaar in hun eigen gemeente, in de provincie maar ook op de landelijke titel. Daarnaast maakten alle deelnemende ondernemingen kans op de Creativiteit Award door hun deelname aan de verkiezing op een bijzondere manier via Social Media te promoten. Jeanette Hendriks, eigenaresse van Tiendas Diferentes , heeft de eerste dag van de verkiezingen een bijzondere vlog opgenomen. "De start van de verkiezing Winkelier van het Jaar, op 23 mei, viel samen met de Europese Verkiezingen. Ik zat die dag op het stembureau als vrijwilliger. Daar heb ik toen, nog voor het openen van het stembureau, een filmpje opgenomen bij de stemhokjes waarin ik iedereen opriep om te gaan stemmen op mijn winkel. Niet met een rode potlood, maar digitaal via internet. We vermoeden dat dit indruk heeft gemaakt op de jury, waardoor we de Award hebben gewonnen."

Meer berichten