Lekker bewegen in de buitenlucht. Foto: Gerard van Hal Fotografie.
Lekker bewegen in de buitenlucht. Foto: Gerard van Hal Fotografie. (Gerard van Hal Fotografie)

Zomeractiviteiten voor 55plussers bij Jibb+

Tijdens de zomerperiode heeft Jibb+ een speciaal beweegprogramma samengesteld voor 55+'ers. Om het speciaal te maken, worden er een aantal éénmalige activiteiten georganiseerd, zoals de Jibb+ Check, OldStars Clinic Wandelvoetbal en de Jeu de Boules clinic.

HELMOND - Op vrijdag 19 juli zijn geïnteresseerden tussen 13.00-16.00 uur welkom bij het kantoor van Jibb+ op de Wethouder Ebbenlaan. Jibb+ organiseert deze middag de 'Jibb+ Check – Méér Weten' in samenwerking met Leef en Zorg en Van Boxtel hoorwinkels. Bij deze editie worden onder andere de ogen en het gehoor door professionals gecheckt en is er de mogelijkheid om de rollator, rolstoel of wandelstok te laten controleren. Daarnaast is het mogelijk om mee te doen met een scootmobieltraining en een valpreventieparcours. Ook is er een lekker gezond hapje en de mogelijkheid om in gesprek te gaan over gezonde voeding. Vooraf aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Iedereen die interesse heeft, kan langskomen bij de Jibb+ binnenplaats, bereikbaar via de Jeroen Boschstraat. Parkeren is mogelijk bij Gezondheidscentrum Leonardus.

Clinics
Er staan ook twee clinics op het programma. Donderdag 25 juli geeft Jibb+ samen met R.K.S.V. Mierlo-Hout een clinic Wandelvoetbal. Deze is geschikt voor oud-voetballers, maar ook voor mensen die graag willen bewegen in de buitenlucht op een wat lager tempo.

Vrijdag 9 augustus is er een Jeu de Boules clinic op sportpark De Braak, gegeven door PV Littie of Littienie. Voor deze clinics is aanmelden wenselijk, dat kan via de website van Jibb+ (www.jibbplus.nl) of door te bellen naar 0492-347071.

Doe mee
De buurtsportcoaches bij Jibb+ begeleiden alle zomeractiviteiten. Geïnteresseerde 55+ers zijn van welkom om mee te doen tijdens de zomerweken bij Jibb+. Meer informatie of vragen? Neem dan telefonisch contact op met Jibb+ via 0491-347071.

Een overzicht van alle activiteiten staan op www.jibbplus.nl/zomerweken-2019.

Meer berichten