'Muziekfestijn op het kerkplein' vernieuwd!

Johnny Sleegers
Johnny Sleegers

HELMOND - Zondag 7 juli wordt voor de vijfde keer op het kerkplein in Mierlo-Hout het Muziekfestijn gehouden. De organisatie is in handen van de commissarissen van muziekvereniging Unitas en 't Gilde. De toegang is gratis en de gehele opbrengst komt ten goede aan beide Houtse verenigingen.

De zomervakantie staat voor de deur. Hoe leuk is het om dat in te luiden met live muziek, een hapje en drankje op het Kerkplein. Dit jaar staat zanger Johnny Sleegers na vijf edities wederom centraal. Onder het platenlabel Onroad Music brengt hij zijn nieuwe single 'Waarom heb ik geen nee gezegd' uit. Een eigentijds zomers uptempo nummer en Mierlo-Hout heeft de primeur! Ook zal die dag een gedeelte van de videoclip worden opgenomen.

In samenwerking met de organisatie heeft Johnny gekozen voor een vernieuwde invulling. Zo komt er boven het plein een grote parachute te hangen voor extra sfeerbeleving. Op het hoofdpodium staat de bekende coverband "De Heeren van". Op het andere podium staat dj Jelco en komen The Runnaz kids van Hoomrun een demonstratie geven. Zij behoren inmiddels tot de top van Europa en strijden zelfs om de wereldtitel op het WK in Blackpool, Engeland.

In de samenwerking staat voorop dat het muziekfestijn voor iedereen gratis toegankelijk is. De consumptieprijzen zijn laagdrempelig. Een keur aan sponsoren maken het mogelijk om een groots maar vooral gezellig kerkplein in te richten. Ook de kinderen zijn welkom en kunnen zich vermaken met springkussens.

Vanaf zondagmiddag 7 juli van 14:30 tot 20:00 uur kunt u genieten van non-stop live muziek en entertainment. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden