Foto:

3Vosjes wint Win je winkel

Femke van Os mag zich de trotse winnaar noemen van Win je Winkel. Femke mag een jaar lang huurvrij ondernemen in de ElzasPassage. Zij versloeg in de finale Leon Slapak en Marcel en Miriam Berkvens.

HELMOND - 3Vosjes is een bestaande webwinkel, gerund door Femke. De webwinkel bestaat sinds 2012 en draait goed. "Ik geloof dat clicks & bricks (online en offline) elkaar kunnen versterken. Met het winnen van deze wedstrijd komt een wens uit: het openen van een eigen winkel en daarmee 3Vosjes naar een hoger plan tillen", aldus een enthousiaste Femke.

Juryoordeel

De jury heeft de ondernemingsplannen van de drie finalisten beoordeeld op verschillende punten, zoals creativiteit, ondernemerschap en de toegevoegde waarde voor het centrum van Helmond. Wethouder Jos van Bree: "Vandaag hebben we kennisgemaakt met de ondernemers achter de plannen. Alledrie mooie initiatieven! 3Vosjes van Femke van Os is unaniem als winnaar gekozen."

Drie finalisten

Naast Femke van Os waren ook Leon Slapak en Marcel en Miriam Berkvens doorgedrongen tot de finale. Leon Slapak deed mee aan Win je winkel met een nieuw concept voor het ontwikkelen van maatwerkkleding. De andere finalisten waren Marcel en Miriam Berkvens, die met Eigezwijns een winkel wilden openen waarin het varken en varkensproducten centraal staan.

Leegstand terugdringen

Met deze actie wil de gemeente, samen met de vastgoedeigenaren, niet alleen de leegstand terugdringen, maar juist ook ondernemers met nieuwe, creatieve ideeën stimuleren om de stap te nemen en een winkel te openen in het kernwinkelgebied.

Meer berichten