Foto: Bibliotheek Wierden

Zomer in de bieb

Voor thuisblijvers en thuiskomers is er een programma boordevol (jeugd)activiteiten in de zomervakantie in de Bibliotheken in Asten, Deurne, Helmond en Someren. Daarnaast kan iedereen met lezen sparen voor leuke acties. En voor leden en niet-leden is er de VakantieBieb app.

HELMOND - Tussen 9 juli en 9 augustus zijn er allerlei activiteiten voor de jeugd in alle vestigingen van de bibliotheek. Er zijn verschillende workshops voor alle leeftijden. Voor info over data, tijden, geschikte leeftijd en aanmelden: www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten of de BieHP app. Tickets kosten 2,50 euro per deelnemer.

Ook voor volwassen Helmonders zijn er activiteiten. Kijk op onderstaande website voor meer informatie.

VakantieBieb app

Ook dit jaar bieden alle bibliotheken de gratis Vakantiebieb-app aan. Deze is voor leden maar ook voor niet-leden. De app blijft geopend tot 31 augustus.

Leen in juli en augustus bij de Bibliotheek en spaar voor een nazomerlunch of koffie met gebak bij Lunch - en Leescafé De Bieb in Helmond of bij Gastvrij & Zo in Deurne. Dit jaar geldt deze actie ook voor de Bibliotheek van Asten en Someren. Deze actie is voor leden vanaf 18 jaar.

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen sparen voor een gratis filmkaartje waarmee ze in de herfstvakantie gratis naar een film kunnen.

www.bibliotheekhelmondpeel.nl/zomerbieb

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden