De Kennedymars wordt in Helmond omlijst met heel veel muziek. Foto: Denise van Duren | Fotografie & Design.
De Kennedymars wordt in Helmond omlijst met heel veel muziek. Foto: Denise van Duren | Fotografie & Design. (Denise van Duren | Fotografie & Design)

Kennedymars Live met veel muziek

De Kennedymars komt zaterdag 6 juli door het centrum van Helmond. De wandelaars startenom 20.00 uur in Someren wat betekent dat de meesten tussen 23.25 en 03.15 uur in Helmond zullen zijn.

HELMOND - Er staan verschillende podia met muziek in de stad, waaronder Q-Music 4 Uur Fout op het Havenplein. De toegang is overal gratis.

Het programma op het Havenplein start om 21.00 uur. Op de Havenweg is de coverband De Blitz te vinden. Na de band sluit dj Joran de avond af.

Muziekcafé mag het pleintje van het Lambertushof gebruiken om een geweldige 80's-party te houden onder de professionele leiding van Geert XXL en dj Frogson. Home Computer Museum richt een coole Arcade Area in waar diverse 80's games gespeeld kunnen worden. Het programma begint om 21.00 uur. Op de Kasteellaan zal Giorgio Fine lekkere plaatjes draaien. En in Lokaal 42 op de Markt is deze avond ook een dj te vinden zijn deze avond: dj Frank draait funky soul.
Na en tijdens het muziekprogramma zijn meerdere cafés in het centrum geopend tot 04.00 uur. Zie voor meer informatie het facebookevenement via de facebook van Helmond City Events.

JFK Festival

Na het vertrek van de wandelaars, barst het eerste JFK Festival in het centrum van Someren los. JFK Staat uiteraard voor John F. Kennedy, maar ook voor JOEK ft. Kasteleins. Samen gaan ze zorgen voor een heus festivalgevoel in Someren op zaterdag én zondag. Op zaterdag is er tussen 20.00-04.00 uur livemuziek in 5 area's: Main stage, Holland stage, Egelstage bij D'n Egelantier, Uncle Buck stage en een silent disco, allemaal rondom het Wilhelminaplein gelegen. Ook is er een foodplein. Er zijn speciale JFK-munten in omloop waarmee in alle 5 de area's betaald kan worden.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website en Facebook:

www.facebook.com/JFKFestival/
www.kennedymars.nl/jfk-festival/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden