De Speelkaravaan komt eraan

Leren steltlopen van een echte circusprofessional, het kan bij de Speelkaravaan. Foto: Gerard Til.
Leren steltlopen van een echte circusprofessional, het kan bij de Speelkaravaan. Foto: Gerard Til. (Foto: Gerard Til)

De Speelkaravaan van Jantje Beton organiseert van maandag 8 juli tot en met donderdag 11 juli gratis circuslessen in samenwerking met speeltuin Leonardus in Helmond.

HELMOND - Gedurende 3 ochtenden en een middag kunnen kinderen via de speeltuin meedoen aan gratis circuslessen waarin ze de basistechnieken van jongleren, acrobatiek en algemene circusvaardigheden leren onder leiding van ervaren circusprofessionals. De lessen worden afgesloten met een eindoptreden in een echte circustent.

7 tot 12 jaar

De Speelkaravaan is met name bedoeld voor kinderen tussen de 7-12 jaar die een extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Soms is er thuis niet voldoende geld beschikbaar om lid te worden van (sport)clubjes of om deel te nemen aan leuke activiteiten. Speciaal voor deze kinderen, maar ook voor andere buurtkinderen organiseert Jantje Beton daarom bijzondere speelactiviteiten in en rondom de speeltuin in hun buurt.

Circus

Via speeltuin Leonardus in Helmond beleven de kinderen onder leiding van ervaren circusprofessionals 4 keer een onvergetelijke dag, waarbij ze de basistechnieken leren van acrobatiek, jongleren en algemene circusvaardigheden. De Speelkaravaan wordt afgesloten met een eindoptreden in een echte circustent waarbij de kinderen hun circuskunsten aan het publiek presenteren.

8 tot en met 11 juli

De circuslessen beginnen op maandag 8 juli om 10:30 uur (inloop vanaf 10:00 uur) en duren tot 13:15 uur. De laatste les op donderdag 11 juli is in de middag van 13:00 tot 15:15 uur met aansluitend de circusvoorstelling.

Let op: de circuslessen vinden plaats in Wijkhuis Bredeschool De Fonkel op de Prins Karelstraat 123 in Helmond.

Meedoen?

Meedoen kan door je aan te melden bij speeltuin Leonardus, Monseigneur Swinkelsstraat 24 in Helmond, of door een mail te sturen aan:

info@speeltuinleornardus.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden