Foto:

Verkoop per opbod bij Stichting Vlooienmarkt Deurne

DEURNE - Bij de Stichting Vlooienmarkt Deurne vindt zaterdag 29 juni de jaarlijkse verkoop per opbod plaats. De verkoop begint om 14.15 en duurt tot 15.45 uur. De veiling vindt plaats op het binnenterrein bij de verkooplocatie aan de Brouwhuisweg 36 in Vlierden. Op deze dag is de grote winkel gewoon open voor het publiek.

Vanaf 13.45 uur kunnen de belangstellenden een kijkje nemen in de voorruimte bij de ruim 90 artikelen die per opbod verkocht zullen worden.

Het aanbod is heel gevarieerd: een Breviarium Romanum uit 1783, een koperen pendule uit de Art Deco tijd, oud Engels porselein, Italiaans keramiek, Scandinavisch design, een Elvis Presley knipselverzameling, oude camera's, Indonesisch koperwerk, Indiaanse sabels, heiligenbeelden van Paridon en Antheunis, afgietsel van OLV van Ommel, een grote verzameling stenen en halfedelstenen, een brandweerhelm, een Belgisch gebedenboek uit 1825, Maastrichts aardewerk, enkel fraaie Boeddha's, een klassieke gitaar, een koperen vijzel met stamper, diverse glazen figuren, verzamelingen Lego, Fischer Technik en Playmobil, een Philips elektronische experimenteerdoos uit de jaren 70, een Engelse stoommachine van Mamod, een koekoeksklok, zeefdrukken, etsen en schilderijen, religieuze artikelen, etc..

De opbrengst van de verkoop per opbod gaat naar Pater Fons Huisken in Kameroen, een voetspecialistisch instituut (Tarcisius)in Ghana en het jongensinternaat St. Christophorus in Paramaribo.

Meer berichten