De cast van Genesius van de afgelopen carnavalsproductie.
De cast van Genesius van de afgelopen carnavalsproductie. (Foto: )

Jubileum Genesius

HELMOND - Toneelgroep Genesius bestaat 120 jaar. Dit jubileum wil de toneelgroep vieren met een bijzondere toneelvoorstelling in Het Speelhuis. In de periode rond Kerstmis en Nieuwjaar Over Nietsdoen en andere Noodzaken. Het gaat over vriendschap en verwachtingen, over avonturen en expedities, over partijtjes en cadeautjes, over teleurstelling en verdriet en nog meer essentiële dingen. Een stuk vol humor, beweging en spanning waarin zang en muziek een eigen plaats krijgen.Het wordt een echte familievoorstelling. Kinderen van drie jaar oud zullen er van genieten, maar ook de jeugd van 93 en ouder. Er gebeurt veel op het podium dat de aandacht van de jongste kinderen van het begin tot het einde zal vasthouden.

De spelers van Toneelgroep Genesius zijn al enige tijd hard aan het werk met het instuderen van het stuk dat zijn première krijgt op tweede kerstdag. De regie is in handen van Vincent van den Elshout. Het is de tweede keer dan Vincent de regie op zich neemt van een jubileumvoorstelling van Genesius. Twintig jaar geleden was hij verantwoordelijk voor de regie van Les Miserables.

De première vindt plaats op 26 december 2019. Na de voorstelling van tweede kerstdag zal deze nog 6 keer gebracht worden. Twee keer zal dit een matineevoorstelling zijn.

Kaarten zijn te reserveren via:

www.theaterspeelhuis.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden