Worst en kaas voor mooi weer bij de kasteeltuinconcerten

Geert Blenckers bracht deze week, net als elk ander jaar, worst en kaas naar de Clarissen.
Geert Blenckers bracht deze week, net als elk ander jaar, worst en kaas naar de Clarissen. (Foto: )

Het kan niet anders dan dat het mooi weer wordt tijdens de Kasteeltuinconcerten. Traditioneel brengt de organisatie van deze bijzondere vrijdagavonden jaarlijks worst, een heerlijke
salami dit keer, naar de zusters van Clarissen. Zij bidden nu op voorspraak van Clara voor stralend weer op de vrijdagen van 5 juli tot 16 augustus.

HELMOND - Al lange tijd wordt er worst naar de zusters van Clarissen gebracht met het verzoek om te bidden voor mooi weer bij bijzondere buitenevenementen. De zusters zijn echter vegetarisch en dus heeft projectleider Geert Blenckers ook aan kaas gedacht. Zuster Bernadette en Zuster Gerarda gaan, net als vorig jaar, hun uiterste best doen voor mooi weer tijdens De Kasteeltuinconcerten.

Het programma

5 juli Hottub Heroes trappen af 

www.hottubheroes.nl

12 juli Orquestra Pegasaya is een van de oudste nog bestaande salsagroepen van Nederland. De band zorgt voor een muzikale rondreis door Latijns-Amerika en de Caraïben.

www.orquesta-pegasaya.com

19 juli Abba Tribute De Nederlandse ABBA Tribute band is volgens de Nederlandse en buitenlandse pers weergaloos goed.

www.abba-tribute.nl

26 juli Soul! De soulsound uit de jaren '60 en '70 zit zanger Huub Janssen jr in het bloed en dat is te horen.

www.soulsoul.nl

2 augustus Kenny B met in het voorprogramma Heights Meditation. Met 'Parijs' wist Kenny B als eerste Nederlandse artiest 1 miljoen Spotify-streams in een week te scoren.

www.kennyb.nl

9 augustus Hard2Get spelen de beste tracks van een genre in één medley. Fris en explosief walsen deze vrienden De Kasteeltuin plat.

www.hard2get.nl

16 augustus Tim Akkermans sings The Boss Tim Akkerman, oud frontman van Di-rect, sluit de Kasteeltuinconcerten af een muzikale ode aan zijn held Bruce Springsteen. Met dit geweldige project deed hij al veel grote festivals aan en nu mag Helmond mee genieten.

www.timakkerman.nl

Meer berichten