Vlnr Jeroen v.d. Nieuwenhof (James Blond), Ronald v.d. Ven (Jaap) en Ilse Janssen (Gelaarsde Poes).
Vlnr Jeroen v.d. Nieuwenhof (James Blond), Ronald v.d. Ven (Jaap) en Ilse Janssen (Gelaarsde Poes). (Foto: )

'De Gelaarsde Poes'

MILHEEZE - Toneelvereniging Voetlicht uit Milheeze speelt op 14, 15 en 16 juni het muzikale sprookje De Gelaarsde Poes. Speciaal hiervoor wordt de loods van Van Kessel Olie aan de Milheesestraat in Milheeze, voor een weekend omgetoverd tot een theaterzaal.

De familievoorstelling is een feest van spelplezier, vol ludieke theatervondsten en vette knipogen voor de volwassenen. Als molenaarszoon Jaap alles kwijtraakt wat hij bezit, houdt hij maar n vriend over: zijn gelaarsde Poes. Door de slimme streken van Poes weten de twee het vertrouwen van de koning te winnen en zich een plek aan het hof te verwerven. Maar daar is toch niet alles zo mooi en leuk als het lijkt. Ze belanden ineens in een James Bondset, moeten het opnemen tegen een reus en belanden in een wereld van prinsessen, een Thaise poes en vele sluwe streken.

De voorstelling begint op vrijdag- en zaterdagavond om 20.00 uur. Op zondag 16 juni is de aanvang 14.00 uur. Kaarten zijn te koop via www.voetlichtmilheeze.nl, Dagwinkel Van Buel en BP Van Kessel in Milheeze.

Meer berichten