Heerlijk weekendje Pitpop op Mierlose Molenplein. Foto: Jos Lenssen)
Heerlijk weekendje Pitpop op Mierlose Molenplein. Foto: Jos Lenssen) (Foto: Jos Lenssen)

Een heel weekend Pitpop Mierlo

Mierlo- Aanstaand weekend vrijdag 14 juni en zaterdag 15 juni is het weer Pitpop in Mierlo, het gratis festival voor muziekliefhebbers. Al tien jaar hanteert de Pitpop-organisatie de succesformule een gevarieerd programma te presenteren met voornamelijk aanstormende bands met lokale en regionale bekendheid. Kijkend naar het tweedaags programma dan lijkt het op het eerste oog een kopie van de geslaagde jubileumeditie van vorig jaar. Op vrijdag 14 juni van 18.00 uur tot 19.30 uur het traditionele Pitpop Kids aMEEzing met een hoofdrol voor de zingende kinderen van alle basisscholen uit Mierlo. Aansluitend een uur lang kinderdisco-festijn met dj W3SS en van 20.30-01.00 uur Ameezing Pitpop.

De 2e dag van het Pitpop festival staat van 18.00 tot 01.00 uur in het teken van muziek en gezelligheid. Naast de vaste dj W3SS die vier keer optreedt, staan ook de bands Way Around, FEVER, Band van eigen bodem en House of Rock op het podium voor de molen.

Zondag 16 juni wordt het weekend afgesloten met het gratis BARBERQ festival van 14.00-22.00 uur en staat volledig in het teken van beer, food and music

Meer berichten