Met ingang van het nieuwe schooljaar start het project Sjors Sportief & Sjors Creatief.
Met ingang van het nieuwe schooljaar start het project Sjors Sportief & Sjors Creatief. (Foto: )

Sjors Sportief & Sjors Creatief

HELMOND - Met ingang van het nieuwe schooljaar bieden Jibb+ en CultuurContact alle basisschoolleerlingen de mogelijkheid om kennis te maken met sportverenigingen en culturele instellingen binnen Helmond. Dit sport- & cultuurstimuleringsproject krijgt de naam Sjors Sportief & Sjors Creatief en geeft alle kinderen de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur zonder direct lid te hoeven worden. Alle verenigingen/aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun (naschoolse) activiteit te promoten in het kleurrijke Sjorsboekje.

Sjors Sportief & Sjors Creatief

Sjors Sportief & Sjors Creatief is al in ruim 100 gemeenten een bewezen formule. Kinderen uit het basisonderwijs mogen het hele schooljaar één (of meerdere) favoriete activiteiten uitkiezen. Hiermee kunnen zij enkele introductielessen volgen bij verenigingen/aanbieders op gebied van sport en cultuur. Zo krijgen zij de kans een kijkje te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Vaak kan dit gratis of tegen een kleine bijdrage.

Aanmelden activiteit

Om de kinderen de kans te geven zich te oriënteren op de diverse takken van sport & cultuur zijn alle aanbieders van sport en cultuur in Helmond nodig. De activiteiten worden geplaatst in een overzichtelijk Sjors-boekje dat vlak na de zomervakantie op alle basisscholen in Helmond wordt verspreid.

Meld de kennismakingsactiviteit(en) uiterlijk vrijdag 21 juni aan op www.sportencultuurhelmond.nl.

Meer informatie?

Sportactiviteiten via Jibb+, tel. 0492-347 071, mail naar: ankecollart@jibbplus.nl. Culturele activiteiten via CultuurContact, 0492-476 654, mail: i.debrouwer@cultuur-contact.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden