Foto:

Praktijk KI-MA actief voor SamenLoop

Hella van Kraaij van Praktijk KI-MA uit Helmond maakte twee jaar geleden voor het eerst kennis met de Samenloop voor Hoop. "Toen het evenement afgelopen was had ik zoiets van… volgende keer wil ik een grotere tent. Dat is gelukt, dankzij sponsoring en subsidie. Waarom een grote tent? In 2017 viel mij op dat iedereen bij z'n eigen tentje zat 's nachts, daar willen wij graag verandering in brengen."

HELMOND - "Wat ons team dit jaar graag zou willen bewerkstelligen is om iedereen, die aanwezig is tijdens de SamenLoop voor Hoop Helmond, de gelegenheid te geven om in onze tent gezellig bij elkaar te komen. 's Avonds en 's nachts zouden wij het ontzettend fijn vinden dat bezoekers en andere teams naar onze tent komen. Onze intentie is mensen de gelegenheid te geven om gezellig bij elkaar te zijn. Eventueel met een hapje en drankje, bij ons in de tent te verkrijgen, tegen betaling uiteraard. De opbrengst daarvan, wordt meegenomen bij het eindbedrag. Maar mensen met een eigen drankje, zijn welkom."

Activiteiten

Tijdens het evenement zijn er in de tent diverse activiteiten, waar mensen zich van te voren voor in kunnen schrijven. Team KI-MA biedt: massage, reiki, nnippen, vlechten, schminken, beglitteren, gellak, fotoshoot, popcorn, cupcakes, drank, exclusieve hapjes. En daarnaast:
SamenWalkingLunch met Jermain de Rozario van Restaurant de Rozario, SamenWalkingDinner met Yori Strijbos van Thuis eten en drinken én nog een SamenWalkingDinner met Jermain de Rozario. Plus op zondag 30 juni, kookworkshops met Koen Kanters van Gewoon Koen.

Aanmelden

Voor wie zeker wil zijn van deelname aan een bepaalde activiteit, is het mogelijk om zich nu al aan te melden via de website. Ook is het voor de koks fijn om te weten wie wil aanschuiven bij een van hun activiteiten zodat ze zich goed kunnen voorbereiden en heerlijke gerechten kunnen gaan serveren. Aanmelden kan via: https://teampraktijkkima.wordpress.com/aanmelden-activiteiten/.
Na inschrijving volgt een betalingsverzoek via Tikkie of PayPal.

Team Praktijk KI-MA hoopt veel mensen te mogen begroeten op zaterdag 29 en zondag 30 juni bij de SamenLoop voor Hoop op de banen van de Helmondse Atletiek Club Helmond, Molenven 3 in Helmond. Meer informatie:

https://teampraktijkkima.wordpress.com/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden