Foto:

Natuurmarkt Helmond

HELMOND - In stadswandelpark de Warande wordt op zondag 9 juni de jaarlijkse Natuurmarkt Helmond gehouden. De markt is geopend van 12.00-17.00 uur . Ongeveer 40 organisaties, verenigingen en particulieren geven demonstraties en voorlichting op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid. De markt biedt doe-activiteiten en interacties met het publiek. Er wordt veel aandacht geschonken aan kinderactiviteiten. De markt is georganiseerd door 'Natuurplatform Helmond' en de toegang is gratis.

Er zijn observatiekasten met bijen, er is te zien hoe kunstraat wordt gemaakt en natuurlijk kan er honing geproefd worden. Maar er is veel meer te zien en beleven. Dahliatuin, IVN, een preparateur, de Lyme-vereniging, vogelasiel, Buurttuin Brandevoort, Groei & Bloei, enz. Op de website https://www.natuurmarkthelmond.nl staat een opsomming van alle activiteiten van de deelnemers.
De Natuurmarkt is in en rond de ´Bijenhal´ in stadswandelpark de Warande.(GPS-adres is Kluis 1, 5707 GP Helmond). De ingang bevindt zich aan de Aarle-Rixtelseweg.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden