Pinksterpop bij Lokaal42, vanaf het podium.
Pinksterpop bij Lokaal42, vanaf het podium. (Foto: )

Pinksterpop met vier bands bij Lokaal 42

HELMOND - Het jaarlijkse Pinksterpop bij Lokaal42 op de Markt is dit jaar op zondag 9 juni. Het gratis toegankelijke festival start om 14.00 uur en heeft een breed aanbod in muziek. Vier bands betreden het podium.
De aftrap vind om 15.00 plaats door Dave & the Bosses, een bluesproject met een band of friends van Dave Vermeulen.
Als tweede staat Mercy John op het podium. Op zijn nieuwe album dat in februari 2019 uitkwam, zijn de Americana invloeden zijn gebleven, maar de sound is wat rauwer en de songs steviger.
Daarna is het tijd voor Alle 13 Skank: 80's-pophits-reggae-skaextravaganza...Altijd willen weten hoe Madonna had geklonken als Henny Vrienten haar hits had geschreven? Hoe het was geweest als ze The Specials hadden gevraagd voor de soundtrack van Ghostbusters? Eurythmics als ze geboren waren op Jamaica? 'Alle 13 Skank' laat de beste jaren 80 pophits voorbij te laten komen in een 'skankende' reggae en ska uitvoering.
Pinksterpop 2019 wordt afgesloten door Foul Play Committed een energieke live act vol tijdloze soul classics gebaseerd op de film The Commitments uitgebracht in 1991. De 11-koppige band speelt nummers van onder andere Wilson Pickett, Otis Redding en Etta James. Pinksterpop begint om 15.00 uur, de toegang is gratis.

Meer info: www.lokaal42.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden