Paperatzi Blaasband is een groep enthousiaste jongeren .
Paperatzi Blaasband is een groep enthousiaste jongeren . (Foto: )

Dubbel programma Caratconcerten met Pinksteren

Van begin mei tot eind september loopt het Caratseizoen. Tientallen muziekverenigingen verzorgen gedurende deze periode gratis concerten in het karakteristieke Caratpaviljoen. Diverse muziekstijlen passeren de revue, van jazz tot pop en van klassiek tot blaasmuziek. De vaste aanvangstijd is 12:00 uur en het programma is nu rond 16:00 uur afgelopen.

HELMOND - Het programma van zondag 9 juni begint om 12.00 uur met een optreden van de Helmondse Mondharmonica Vereniging samen met Veldhovense Mondharmonica Vereniging. Beide verenigingen staan onder muzikale leiding van Viola Barends en verzorgen een aantal keer per jaar een gezamenlijk concert. Het repertoire is divers met onder andere bekende meezingers, volksmuziek uit binnen- en buitenland, musical/film muziek alsook blues.

13.00 uur: Gerard van Kol uit Liessel
Op tienjarige leeftijd begon Gerard van Kol met muziek: accordeon, drummen. Nu 15 jaar geleden begon hij te schrijven in het Leissels dialect. In 2008 kwam zijn tweede cd, Van Leissel 2 uit.

14.00 uur: Senioren blaaskapel uit Geldrop
De blaaskapel is opgericht op 4 december 1973 en bestaat uit 25 muzikanten. Door hun grote ervaring, hun inzet en onderlinge vriendschap hebben zij in de loop der jaren een zeer gevarieerd repertoire van gezellige blaasmuziek, luistermuziek en evergreens opgebouwd.

Maandag 10 juni

12.00 uur: Paperatzi Blaasband uit Asten
Paperatzi Blaasband is een groep enthousiaste jongeren die op hun eigen manier muziek maakt. In de loop van de tijd zijn deze mensen een hechte groep geworden die samen op een gezellige manier muziek maakt. Ze richten zich vooral op de popmuziek, maar steken die in een eigen jasje. Zo spelen ze altijd herkenbare muziek voor het grote publiek en is er voor ieder wat wils.

En vervolgens:

Die Schlagerfreunde uit Berg en Dal
"Wij zijn een Nederlands koor dat uitsluitend Duitse schlagers en andere bekende liedjes ten gehore brengen. Wij zorgen voor feest en gezelligheid."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden