THM Zomer Classic: Fiets mee voor het goede doel

De THM Zomer Classic gaat over de weg maar ook door de bossen.
De THM Zomer Classic gaat over de weg maar ook door de bossen. (Foto: )

ASTEN - TWC-Asten houdt zondag 2 juni de 8e THM Zomerclassic. Het is een fietstocht ter nagedachtenis aan de oprichter en grote animator van TWC-Asten: Thieu Hoefnagels.

Deze fietstocht is voor alle fietsliefhebbers zowel leden als niet-leden. Wegfietsers, mountainbikers en ook recreanten zijn welkom. Voor de wegfietsers is een route van 65 kilometer en 105 kilometer uitgezet. Het merendeel wordt er over mooi wegen gefietst en niet over smalle fietspaden.

Ook een familie/gezinstocht van 35 kilometer zit in het programma. De mountainbikers kunnen kiezen uit de afstanden 30 en ruim 45 kilometer, mooie routes over snelle paden en over technische single tracks. Via de Polderse bossen- Dennendijkse bossen wordt er richting Liessel koers gezet. Daar een snelle route en vervolgens via Vlierden naar de Ooststappense bossen voor mooie technisch tracks en mooie kombochten.

Alle tochten zijn volledig uitgepijld en ook op GPS beschikbaar, te downloaden via de site: www.twc-asten.nl

Deze THM Zomerclassic is één van de vele fiets-activiteiten die TWC-Asten organiseert. Inschrijven kan tussen 08.00 en 11.00 uur bij café zaal van Hoek op de Markt in Asten. De kosten zijn 5 euro perp persoon en de opbrengst is in zijn geheel bestemd voor een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst wederom naar de 'Zonnebloem' afdeling Asten, een organisatie die zich inzet voor mensen met een lichamelijke beperking.

Meer informatie is te vinden op de website:

www.twc-asten.nl

Meer berichten