Zanggroep Cascade uit Eindhoven bijt de spits af tijdens het Caratconcert van aanstaande zondag..
Zanggroep Cascade uit Eindhoven bijt de spits af tijdens het Caratconcert van aanstaande zondag.. (Foto: )

Caratconcert met zang en Parkblaozers

HELMOND - Van begin mei tot eind september loopt het Caratseizoen. Tientallen muziekverenigingen verzorgen gedurende deze periode gratis concerten in het karakteristieke Carat paviljoen. Diverse muziekstijlen passeren de revue, van jazz tot pop en van klassiek tot blaasmuziek. De vaste aanvangstijd is 12:00 uur en het programma is rond 16:00 uur afgelopen. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. In het park horecavoorzieningen en voldoende zitplaatsen aanwezig.
Het programma van 19 mei:
12.00 uur: Zanggroep Cascade uit Eindhoven
Zanggroep Cascade is ruim 30 jaar geleden opgestart als jongerenkoor, maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen zanggroep. Het gevarieerde repertoire wordt vaak 4- of 6-stemmig gezongen. Cascade wordt begeleid door een combo, bestaande uit piano, gitaar, basgitaar en drums.

13.00 uur: Met smartelijke groet uit Nuenen
Dit Smartlappenkoor, onder muzikale leiding van Marjan Olivier en accordeonist Hans Bloos, won vorig jaar in Son de 1e prijs op het festival van het levenslied Laat Son in je hart.

14.00 uur: De Parkblaozers uit Nuenen
De Parkblaozers willen entertainment brengen dat niet alleen het samen muziek maken bevordert, maar ook het publiek aanspreekt. Ze spelen een gevarieerd en verrassend repertoire.Het orkest bestaat uit 30 personen.

Meer informatie:
www.caratconcerten.nl

Meer berichten