Ajan Bevers van Avanti Kappers uit Helmond wint drie Awards bij de Coiffure Awards 2019. Foto: Jeroen Snijders.
Ajan Bevers van Avanti Kappers uit Helmond wint drie Awards bij de Coiffure Awards 2019. Foto: Jeroen Snijders. (Foto: Jeroen Snijders)

Arjan Bevers weer de beste

Arjan Bevers van Avanti Kappers uit Helmond is bij de Coiffure Awards 2019, opnieuw uitgeroepen tot de beste kapper van Nederland.

Helmond - De winnaar van de 28e Coiffure Award is zondagavond 12 mei bekendgemaakt tijdens hét kappersgala van het jaar. Arjan Bevers van Avanti Kappers uit Helmond, werd uitgeroepen tot 'Hairdresser of the Year'. 95 genomineerden streden om de meest invloedrijke en vooraanstaande kappersprijs van Nederland; Bevers werd voor de tweede maal in zijn carrière als beste verkozen. Een gerenommeerde nationale en Internationale jury beloonde hem naast de hoofdprijs ook met de awards voor 'Dameskapsels regio Zeeland, Noord-Brabant en Limburg' en 'Heren Zuid'. Zichtbaar geëmotioneerd nam Arjan Bevers zijn awards in ontvangst: "Dit is een avond die ik niet snel ga vergeten."

Nederlandse kappers mogen zich tot de internationale top rekenen, aldus de jury: "Poëtisch en kwetsbaar mooi haar. Een gelukkige mix van editorial draagbaarheid. Een knappe serie die zo in de Italiaanse Vogue kan. Alles klopt."

Team Award

Naast de onderscheidingen voor Arjan Bevers werden er nog 10 awards uitgereikt. Avanti Kappers, de kapsalon van Hairdresser of the Year, nam ook de 'Team Award' in ontvangst.

Bekijk de collecties van alle winnaars op de website:
www.coiffureaward.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden