Pathé Helmond heeft 6 zalen en 1096 stoelen en biedt een volledige bioscoopbeleving.
Pathé Helmond heeft 6 zalen en 1096 stoelen en biedt een volledige bioscoopbeleving. (Foto: )

Word jij de 5 miljoenste bezoeker van Pathé Helmond?

Ruim 18 jaar na de officiële opening is de mijlpaal van 5 miljoen bezoekers in zicht bij Pathé Helmond. De gelukkige die het 5 miljoenste ticket koopt, wint een Pathé Unlimited abonnement en kan daarmee 6 maanden onbeperkt naar de film.

HELMOND - Wil je kans maken op dat Unlimited abonnement? De 5 miljoenste bezoeker wordt ongeveer half mei verwacht bij Pathé Helmond.

Op dat moment draaien de volgende topfilms in de zalen van Pathé Helmond: Singel 39, The Hustle en John Wick 3. Daarnaast is vanaf woensdag 22 mei ook de langverwachte film Aladdin te zien.

6 zalen, 1096 stoelen

De vertrouwde bioscoop met 6 zalen en 1096 stoelen heeft een grote aantrekkingskracht in de stad en regio. Pathé Helmond vertoont niet alleen de nieuwste films, ook biedt de bioscoop iedereen elke dag een unieke bioscoopbeleving met specials en events, zoals opera-, muziekprogramma's, Ladies Nights, 50Plus Bios en veel meer.

1896

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk in Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé.

Met 28 bioscopen, 217 schermen en 1.800 medewerkers is Pathé marktleider, en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen.

Door het brede filmaanbod, livestreams van onder andere opera en sport, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX en Dolby Cinema en organisatie van business events, maakt Pathé van elke dag een bijzondere dag.

Win kaarten

Traverse mag 4 x 2 kaarten weggeven voor een film naar keuze. Wat moet u doen? Mail uw naam, adres en woonplaats naar arno.heijmans@persgroep.nl en u dingt mee naar de kaarten.

Insturen kan tot en met zondag 12 mei.

De winnaars krijgen bericht, over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Pathé Helmond, Frans Joseph van Thielpark 5 in Helmond

www.pathe.nl/helmond

Meer berichten