Een foto uit de 'oude doos' van RKSV Mierlo-Hout .
Een foto uit de 'oude doos' van RKSV Mierlo-Hout . (Foto: )

Feestweek 100 jaar Blauwwit van start

De feestweek van RKSV Mierlo-Hout gaat dan eindelijk écht van start. De club biedt een zeer gevarieerd programma voor alle doelgroepen.

MIERLO-HOUT - Vrijdag 10 mei opent de feestweek met een avond voor alle leden, betrokkenen, vrijwilligers en sponsoren van de voetbalclub. Een mooie aftrap om samen 100 jaar te vieren.

Damesvoetbaltoernooi
Zaterdag 11 mei is er een échte aftrap; dan is er namelijk een dames voetbaltoernooi met veel clubs uit de regio. Damesvoetbal komt steeds meer op en wint ook bij Mierlo-Hout steeds meer terrein. Er komen steeds meer damesteams bij en er wordt hard aan getrokken om dit ook nog meer te laten groeien. Aansluitend vindt er een Ladiesnight plaats met de Radio 538 dj's on tour.

Voetbalrobot
De voetbalrobot van TU/e komt dinsdag 14 en woensdag 15 mei een demonstratie geven in de grote feesttent aan alle basisschool leerlingen uit Helmond.

Kantine-avond
Donderdag 16 mei gaat aanvoelen als een echte "kantine avond". Diverse bekende (ex-)voetballers (waaronder Koert Westerman, Andy van der Meijde en Glenn Helder), ook bekend als FC de Rebellen, vertellen verhalen en anekdotes over hun professionele carrière.

FIFA-avond
Vrijdag 17 mei is FIFA-avond. In de grote feesttent wordt gespeeld in 2 categorieën: de jeugd onderbouw en de jeugd bovenbouw met de senioren. Een finale op groot scherm ter afsluiting.

Feestavond 18 mei
Dé klapper van het jubileum vindt plaats op zaterdag 18 mei. Een avond met artiesten zoals Gerard Joling, Gers Pardoel, Belle Perez en veel meer. De avond wordt de grootste avond van het jubileum; niks is te gek en een 100% feestgarantie. De laatste 175 kaartjes zijn op dit moment in de verkoop.

Kaartjes voor alle evenementen zijn te koop via www.100jaarblauwwit.nl/tickets of in de kantine van RKSV Mierlo-Hout, bij Wim Mulkens en bij Friture Zaal Adelaars.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden