Helmond Live begint op zaterdag 4 mei en verzorgt elke zaterdag in mei, live muziek in het centrum. Foto: Kay Jansen.
Helmond Live begint op zaterdag 4 mei en verzorgt elke zaterdag in mei, live muziek in het centrum. Foto: Kay Jansen. (Foto: Kay Jansen)

Helmond Live brengt stad tot leven

Na een succesvolle eerste editie van het muziekfestival Helmond Live is nu de tweede editie op komst. Met vijf zaterdagavonden in mei op de kalender brengt Helmond Live het centrum van de stad tot leven. Elke zaterdag is er live muziek.

HELMOND - Zaterdag 4 mei trapt Stichting Helmond City Events af met het thema Nederpop. Op Hemelvaartsdag is net als vorig jaar de spetterende tribute-editie. Helmond Live is een laagdrempelig en sfeervol muziekevenement rondom de terrassen in het gezellige horecagebied van Helmond. Het evenement kent diverse buiten- en binnenpodia met lokale en regionale bands, acts en dj's. Helmond Live is gratis toegankelijk en iedere editie heeft een eigen thema.

Thema's en tijden

4 mei: Nederpop

De nederpop-editie vindt plaats van 20.00-00.00 uur op drie buitenpodia: Havenplein, Havenweg, Kasteellaan.

11 mei: 60's & 70's

Deze editie vindt plaats van 20.00-00.00 uur op drie buitenpodia: Havenplein, Havenweg, Kasteellaan.

18 mei: 80's & 90's

Een week later gaat het toen jaar verder in de tijd, tussen 20:0-00.00 uur op de drie buitenpodia op: Havenplein, Havenweg, Kasteellaan.

25 mei: Funk, Soul, Disco

Tussen 20.00-00.00 uur is het funk, disco en soul op de drie buitenpodia aan het Havenplein, Havenweg, Kasteellaan.

30 mei: Tribute-editie

De tribute-editie op Hemelvaartsdag begint al om 15.00 uur en eindigt ook eerder, namelijk om 21.00 uur. Op minstens zes verschillende locaties vinden tribute acts plaats van de beste zangers, zangeressen en bands tot nu toe.

Meer informatie

Het volledige programma wordt bekend gemaakt via lokale media, onze sociale media en onze website: www.helmondcityevents.nl. Blijf op de hoogte van het evenement door jezelf op aanwezig te zetten bij het facebookevenement:

https://www.facebook.com/events/ 2272967019633065

Meer berichten