Foto: Patrick Verstegen
Foto: Patrick Verstegen (Foto: Patick Verstegen )

Weidegangfeest 5 mei: Koeien in de wei

De kloosterkoeien van de Brabantse Kluis staan te trappelen tot ze van stal mogen, de heerlijk frisse weide in. Dat gaat gebeuren op zondag 5 mei rond 14.30 uur. 

Samen met de koeien viert de Brabantse Kluis deze dag. De koeien kunnen van het gras genieten en de bezoekers van alle activiteiten op het terrein. Op de gemoedelijke binnenplaats wordt een Bier- en Bitterballenplein ingericht, met een aantal lekkere speciaal biertjes en smakelijke hapjes. Op het grote evenemententerrein weet je bijna niet waar te beginnen. Voor de kinderen is er veel vermaak, neem een duik in de maïsbak, aai dieren in de kinderboerderij, geef melk aan de kalfjes, of doe wedstrijdje met je vriendjes op het traptractorparcours. Maak ook een ritje op een echte tractor, geniet van een Mad Science show of speel gewoon lekker op de grote zandberg.

Voor de volwassenen is er ook veel te beleven. Behalve natuurlijk genieten op het terras van een drankje en hapje, met een leuke muziekband op de achtergrond, zijn er volop oude en nieuwe landbouwmachines aanwezig. Je kunt deelnemen aan de 'Schijt je rijk' wedstrijd, over het blotevoetenpad gaan of jezelf vastleggen in onze speciale selfiehoek. Kortom: er is voor ieder wat wils!

Het terrein is open van 11.00 uur tot 19.00 uur, rond 14.30 uur gaan de koeien in de wei.
Entree is 5 euro, kinderen 0- 1 jaar gratis)

Het evenemententerrein van de Brabantse Kluis ligt aan de Kloosterdreef 8 in Aarle-Rixtel. 

Meer info:  http://www.brabantsekluis.nl/weidegangfeest/

Meer berichten