Foto: Wouter van Middendorp
Foto: Wouter van Middendorp (Foto: Wouter van Middendorp)

Fietsevenement Rondje Helmond

Zondag 5 mei is het tijd voor fietsevenement Rondje Helmond. De nieuwe route is up to date en de nieuwe fietsboekjes zijn binnen.Het belooft weer een gezellige dag te worden voor jong en oud! Rondje Helmond is een prachtige belevenis. Binnenstad, architectuur, natuur en woonwijken wisselen elkaar af. De route is zowel linksom als rechtsom te fietsen.

Tussen 10:00 uur en 12:00 uur kan er gestart worden op elk gewenst punt langs de route. Deelnemers dit jaar zijn:

 1.  Golfclubhuis 10
 2. Warande Park Restaurant
 3. De Pastoor, eten en drinken
 4. Café zaal 't Aambeeld
 5. Ijssalon Il Circo
 6. De Brandevoortse Hoeve
 7. Cafetaria Brandevoort
 8. Eetcafé de Barrier
 9. Palingkwekerij de Rijpelaal
 10. Cafetaria de Smuller
 11. Kinderboerderij
 12. De Veldhoeve
 13. Jan Visser Museum
 14. Fletcher Welness Resort Helmond
 15. Leisurecenter Suytkade
 16. De Cacaofabriek
 17. Henk van Rooij Fietsen
 18. Mysterypost

Bij de start ontvangt de fietser een stempelkaart waarop alle officiële stempelposten staan vermeld. Als de stempelkaart volledig wordt ingeleverd dan maakt de fietser automatisch kans op mooie prijzen. Dit jaar is de hoofdprijs voor volwassenen weer een splinternieuwe fiets van Henk van Rooij fietsen. Voor de kinderen die meefietsen zijn er weer mooie prijzen van Kidsplaza te winnen.

Ook dit jaar is er onderweg een 'Mysterypost' met een gezellig terrasje en kramen van de sponsoren. Kom gezellig langs en doe mee met de leuke acties. Om 11:00 uur wordt daar het eerste exemplaar van de nieuwe uitagenda overhandigd door Burgemeester Elly Blanksma.

Deelnemers langs de route organiseren allerlei activiteiten.  Het Jan Vissermuseum organiseert een 'Brandweerdag' en bij de Cacaofabriek is het Veteranendag. Ook bij de andere deelnemers is van alles te beleven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden