Straatvoetbaltoernooi

Jibb+, Bijzonder Jeugdwerk, LEV Groep en Gemeente Helmond houden vrijdag 3 mei, een straatvoetbaldag op de Markt in Helmond.

HELMOND - De 9e editie van de jaarlijkse straatvoetbaldag vindt dit jaar plaats op vrijdag. Jibb+'er René: "De vorige editie was op zaterdag, wat botste met de competitieschema's van de KNVB. Daarom houden we het dit jaar op vrijdag, zodat nog meer jongens en meiden mee kunnen doen."

Side events

René: "Naast het voetballen zijn er voor alle spelers én hun supporters side events zoals graffiti spuiten, gauswheel (soort van step, red.), pannakooien (pannavoetbal is een voetbalspel dat wordt gespeeld in een pannakooi, waarbij techniek en skills erg belangrijk zijn, red.) .en smartgoals. Ook kun je in de pannakooi op de foto met één van de profvoetballers die langs komen. Genoeg te beleven dus!"

Teams

De teams spelen 4 tegen 4, zodat er nog makkelijker en mooier gevoetbald kan worden. De teamcategorieën zijn: 6-9 jaar gemengd en jongens- en meidenteams in de leeftijd van 10-12 jaar, 13-15 jaar en 16 plus. Alle deelnemers ontvangen een gratis ticket voor de voetbalwedstrijd Helmond Sport – TOP Oss op vrijdagavond 3 mei. Deelname kost 5 euro per team. Inschrijven kan via het onderstaande websiteadres.

Vragen?

Meer informatie of niet in de gelegenheid om via de website in te schrijven? Neem dan gerust contact op met de Straatvoetbal organisatie. Stuur een e-mail naar straatvoetbal@jibbplus.nl of bel via 0492-347071.

www.jibbplus.nl/straatvoetbal

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden