Wie Eindhoven bezoekt, moet Strijp-S gezien hebben!
Wie Eindhoven bezoekt, moet Strijp-S gezien hebben! (Foto: Twycer)

Win een verrassingsweekend voor 4 personen in Noord-Brabant

Ben jij trotse Brabander en mag de hele wereld dat weten? Deel jouw favoriete uittips op de website www.brabantisopen.com en maak kans op een verrassingsweekend ter waarde van 1.000 euro!

BRABANT - Heb je een volledig ingevuld profiel gemaakt en deel je minimaal één uittip met foto? Dan maak je kans op een fantastisch verrassingsweekend voor 4 personen, inclusief twee overnachtingen. Waar je heen gaat en wat je kunt verwachten? Dan houden we nog even geheim, maar één ding kunnen we beloven: je gaat Noord-Brabant beleven als nooit tevoren!

Wat moet je doen?

- Registreer jezelf in 1 minuut als trotse Brabander op www.brabantisopen.com.
- Zorg dat je jouw tips deelt vóór 1 mei 2019.
- Hoe meer tips je instuurt, hoe meer kans je maakt. Medio mei maakt VisitBrabant de winnaar bekend via de website www.brabantisopen.com.
De winnaar ontvangt ook via e-mail persoonlijk bericht.

Over Brabant is Open

Deze winactie maakt deel uit van de campagne Brabant is Open. Noord-Brabant wordt natuurlijk vooral gemaakt door de Brabanders. Zonder de gezelligheid, toegankelijkheid en gastvrijheid van de inwoners zou deze provincie niet zo levendig zijn. Om de (inter)nationale gasten de beste beleving te bieden, hebben we daarom jouw tips nodig.

Tips om te delen

Waar moet je gegeten hebben in Bergen op Zoom of Helmond?
En welke design-hotspot mag je niet missen in Eindhoven?
Heb je een favoriete route door Safaripark de Beekse Bergen of misschien een 'geheime' tip voor de beste Efteling beleving?
Wat is er 'hip and happening' in Tilburg en Breda?
Of van welke historische plekken in s-Hertogenbosch en Heusden weet bijna niemand?
Ben je in de voetsporen van Van Gogh getreden?
En ken jij zijn favoriete plekken in Noord-Brabant?
Deel het! Alle tips krijgen een plekje op de website www.brabantisopen.com. Samen laten wij iedereen zien dat wij de meest gastvrije provincie van Nederland zijn!

Tips om te weten

Benieuwd naar de tips die andere Brabanders hebben gegeven? Je vindt ze op www.brabantisopen.com. Zo kregen wij eerder al de tip van Iris om de Cacaofabriek in Helmond te bezoeken en deelt Neeltje haar favoriete hotspot 'Anne en Max' in Eindhoven. Florence zegt dat je de autosafari in de Beekse Bergen zeker een keer gedaan moet hebben. Het bos op Landgoed Lievensberg in Bergen op Zoom is volgens Andy schitterend in alle jaargetijden en Janne is fan van 't Sas in Breda. Ben jij ook fan van Brabant? Deel het!

www.brabantisopen.com is een initiatief van VisitBrabant. Meer bezoekers laten genieten van al het mooie wat Brabant biedt, is de doelstelling. Zie www.visitbrabant.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden