Nomineren voor Moeder van het jaar

Zaterdag 11 mei is het tijd voor de jaarlijkse verkiezing 'Moeder van het Jaar'. Wie gaat er dit jaar met de titel vandoor? Nomineren kan nu al.

HELMOND - Ken jij een moeder die altijd voor iedereen klaar staat? Die zichzelf altijd op de laatste plaats zet? Die zich breed inzet voor maatschappelijke doeleinden? Of gewoon die moeder die de lekkerste koekjes bakt, die altijd leuke dingen met haar kinderen gaat doen, of die ene vrouw die écht als een moeder voor jou voelt. Nomineer haar dan voor de titel 'Moeder van het jaar 2019. Elke moeder is bijzonder, dus elke moeder kan voor de titel in aanmerking komen.

Inschrijven voor 25 april

Inschrijven kan op verschillende manieren. Schrijven, knutselen, tekenen, fotograferen, zingen, filmen.. niks is te gek. Vertel waarom jij vindt dat juist zij in het zonnetje mag worden gezet. Stuur je nominatie met jouw gegevens (naam, e-mailadres en telefoonnummer) en die van de moeder naar info@helmondcentrum.nl of stuur deze naar Helmond Centrum, Markt 207, 5701 RJ Helmond. Inschrijven kan tot donderdag 25 april.

De ondernemers uit Helmond Centrum stellen voor deze verkiezing een uitgebreid prijzenpakket beschikbaar. De 'Moeder van het jaar' wordt met haar vrienden en familie uitgenodigd om samen met de centrummanager een ereronde te maken en de cadeaus persoonlijk in ontvangst te nemen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden