Wandelende deelnemers. Foto: SamenLoop voor Hoop.
Wandelende deelnemers. Foto: SamenLoop voor Hoop. (Foto: SamenLoop voor Hoop)

Info-avond SamenLoop voor Hoop Helmond

SamenLoop voor Hoop houdt maandag 15 april om 20.30 uur een informatiebijeenkomst voor iedereen die al meedoet of dit overweegt aan het evenement in juni. De bijeenkomst is in Wijkhuis de Geseldonk, Cederhoutstraat 44 in Helmond.

HELMOND - Het bestuur van de Samenloop voor Hoop Helmond nodigt iedereen uit om de plannen voor het weekend van 29 en 30 juni 2019 te delen en alle mogelijke vragen te beantwoorden.

Dit jaar wordt de vijfde Samenloop voor Hoop in Helmond. Een prachtig lustrum zal het gaan worden, waarbij de inzet van veel deelnemers, teams, bedrijven en vrijwilligers zal worden gevraagd. De aftelklok is eind juni 2018 tijdens de Kick Off bijeenkomst, samen met burgemeester Blanksma al aangezet. Aanmelding van teams kan via de website: www.samenloopvoorhoop.nl/helmond.

Over de SamenLoop
Bij de Samenloop voor Hoop wordt aandacht gevraagd voor de ziekte kanker en voor (ex)kankerpatiënten. Er wordt geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding en het inloophuis de Cirkel in Helmond. Iedereen, jong, oud, fit, maar ook minder fit kan meedoen. Naast het feit dat er aan het einde van het evenement hopelijk een flink bedrag wordt overgemaakt naar KWF Kankerbestrijding, is de Samenloop voor Hoop vooral om de eregasten ((ex)kankerpatiënten) een hart onder de riem te steken en met zijn allen het leven te vieren. Wanneer de avond valt verlichten duizenden kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. Tijdens deze ceremonie worden dierbaren herdacht en gevierd dat mensen kanker hebben overwonnen. Op zondag is de Kinderloop met voor de kinderen speciale activiteiten op het terrein. De 24uurs manifestatie wordt feestelijk afgesloten met de bekendmaking van het uiteindelijke bedrag dat is ingezameld. Meer info staat op de website.

Vooral teams worden uitgenodigd om mee te doen. Zij kunnen zich aanmelden via: teams@svhhelmond.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden