Trouwen voor 1 dag, het kan op zondag 14 april in Helmond. Foto: PressVisuals.com.
Trouwen voor 1 dag, het kan op zondag 14 april in Helmond. Foto: PressVisuals.com. (Foto: PressVisuals.com)

'Trouwen voor 1 dag' bij Museum Helmond

Wil jij ook heel graag een keer trouwen met wie je maar wil, en dan niet voor altijd maar gewoon voor 1 dag? Dat kan op zondag 14 april bij Museum Helmond, in Kasteel Helmond. En vergeet niet elkaar voor de eeuwigheid vast te leggen op camera voor de speciale trouwfotowand.

HELMOND - Het huwelijk is dan wel niet officieel, maar de liefde is echt. Of je nu trouwt met je beste vriend(in), je nieuwe liefde, je persoonlijke verzorger of … iedereen in elke combinatie is welkom. Jouw (nep)huwelijk wordt een geweldige dag met alles erop en eraan: trouwoutfit, muziek, trouwarmbanden en niet te vergeten jouw eigen persoonlijke speech van de ambtenaar van de burgerlijke stand. Tot slot wordt er aan het einde van de ceremonie getoost en ontvang je een trouwcertificaat.

Aanmelden
Ook (nep)trouwen? Meld je aan via www.museumhelmond.nl/evenementen. Er zijn diverse tijden waarop (nep) getrouwd kan worden. Heb je nog vragen, bel dan met tel 0492-587716 of stuur een mail naar info@museumhelmond.nl. Trouwen voor 1 dag kost 30 euro per bruidspaar, dit is inclusief de toegang tot het kasteel. De gasten van het bruidspaar die ook bij de bruiloft zijn, betalen speciaal voor deze dag 5 euro en kinderen tot en met 12 jaar, 2,50 euro.

Nationale museumweek
Het event Trouwen voor 1 dag is onderdeel van de landelijke Museumweek die dit jaar wordt gehouden van maandag 8 tot en met zondag 14 april. Kijk voor meer informatie op www.nationalemuseumweek.nl. Tijdens de Museumweek staan kunst en cultuur in de vele honderden Nederlandse musea centraal.

Kasteel Helmond maakt deel uit van Museum Helmond, samen met Kunsthal Helmond. Het stadskasteel dat midden in Helmond ligt, is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Ga naar www.museumhelmond.nl voor actuele informatie over openingstijden, prijzen en het activiteiten- en tentoonstellingsprogramma.

Meer berichten